mandag 24. november 2008

Litt julekort og pakkelappa

Som tidlire nevnt så e æ veldi gla i å scrappe. Mye av kvellan går me tel å kleppe, lime og lage førskjellie ting. Har en tendens tel å starte me så mange prosjekta at æ slit me å bli færdi. Akkurat førr tia håll æ nu på me et bryllupsalbum tel ho Anne og han Trond. Hadde håpa at æ sku bli færdi tel jul, men det ser stygt ut førr at tia ikke strækk tel.

Som æ nævnte tilire så håll æ åsså på me 2 kalendra av han Nicholas som skal bli julegava tel ho Oldis i Håkvik og ho oldemor og han oldefar i byen. Ska prøve å få lagt ut nå bilda seinere når dæm bynne å bli færdi.

Ellers lage æ julekort og pakkelappa.


Julekortan i år hadde æ løst å lage helt sjøl. Sia dæm skal sendes tel vænna og familie som vi ikke ser så ofte sia dæm bor langt unna, fant æ ut at istedn førr å ta typiske julebilda så ville æ bruke nån av bildan vi har tatt i sommer av han Nicholas. Får bare håpe at æ klare å knø mæ tel å senn kortan i år, at dæm ikke blir ligganes færdi me frimærka i biln tel i februar sånn som i fjor. Må bynne å skjerpe mæ, e jo så glømsk at det e en skam!


Pakkelappan e laga av dorulla som æ har pynta me designerpapir og div. pynt. Dæm e vældi lætt å lage åsså syns æ nu dæm blei litt søt. Elske å pakke inn julegavan sjøl, så da e det greit å kunne lage pakkelappa som står i stil tel papire og e litt personli. E liksom nåkka æ bare må gjøre førr å kom i den rætte julestemninga....færdipakka pakka fra butikken e bannlyst hær i huse!!! ;O) Har åsså laga nån pakkelappa me stempel som æ har fargelagt, men har ikke fådd tadd bilda av dæm ennu, så det kommer seinere.Ser at bildan blei litt dårli, hadde blitzn på og den ga gjennskinn i bordplata. Va kanskje ikke så kjæmpelurt, men men.... man lære mens man feile! Så nu har dokker nu fådd bevis førr at æ sett ikke bare hjæmme på kvellan å glor på tv, gjør faktisk nåkka førnufti åsså. Største ønske nu e å få sæ en pult og nån hylle sånn at æ kan ha alle dippeduttan og papiran osv dær, så han Glenn slæpp å irritere sæ over at halle spisebore e dækt av scrappesaker. Men det får vi ta når vi får råa tel å pusse opp dataromme, da skal æ bare ha mæ en litn krok!!! :O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar