torsdag 27. november 2008

Rolige daga eller kanskje ikke....

Som æ skreiv tilire va æ og han Nicholas snill me han Glenn på søndag og lot han få sove længe, pluss at vi laga frokost me kokte egg. Tok bilde av guttan mine mens dæm kose sæ me eggan, men hadde ikke fådd lagt dæm inn på maskin når æ skreiv sist. Syns dæm va så søt så måtte jo bare lægg det ut hær. :O)


Mandagen hadde æ fri på jobb, så æ innvilga mæ en skikkeli sløvedag etter arbeidshælga. Styra nu litt rundt hær hjæmme, men gjor nu mæst absolutt ingenting anna enn å læse litt i den nye boka mi som hete Boktyven og e skreve av Markus Zusak. Ei utruli bra bok, va litt førvirranes i bynnelsn men absolutt værd å læse. E ei sånn bok som æ ikke klare å lægg fra mæ, må bare læs ei sia tel. E nåkka stolt over at nysgjerrie æ har klart å unngå å snik-kike på de siste sien. En stor bragd tel å være mæ!! :O)

Tirsdagen hadde æ seinvakt, så da gikk nu dagen me tel klæsvask, handling osv. før det bar avgåre på jobb. Ellers har æ nu tilbrakt kvellan me å prøve å bli færdi me kalendran. Har ikke så mange arkan igjen nu, så håpe nu bare dæm blir å falle i smak hos bæsteføreldra/oldeføreldra.

Hær e nu en aldri så litn snik-kikk på nån av sien æ har laga så langt.

Sist han Glenn hadde arbeidshælg laga æ og han Nicholas panduronissan som ho Grete/mor hadde kjøpt tel oss. Va nu egentli fra 7 år og oppover så æ måtte nu hjælpe han litt. Men va nu mækti imponert over kor flink den guttn e blidd tel å male. Det mæste av det røe har han mala sjøl, så har æ hjolpe tel me ansiktan. Ellers har han limt på skjegg og lue me bare litt hjælp. Flinkingen tel ho mamma! Tænkte han sku få gje dæm i julegave tel bæsteføreldra og oldeføreldra.


Onsdagen va æ og ho Silje i byen å handla kalendergava tel julekalendern på jobb. E blidd en tradisjon at vi har julekalender me gava som vi har kjøpt inn. I fjor va æ og ho Gunn ute å kjøpte over 30 gava og det va litt av en jobb, så i år har vi førdelt jobben på flere. E så koseli å ha nåkka ekstra i romjula, og alle på jobb e like spent i matpausn når dagens heldige får åpne gaven sin.

Snille Siljemor har nu kjøpt julekalender i kombinert bursdags-julegave tel mæ. En scrappekalender me scrappeting i hver pakke. Kan love at det e nån som glær sæ tel mandag når luke 1 skal åpnes....må ærli innrømme at æ har ikke klart å lå være å klæmme litt på pakkan. E jo så fristanes dær den hæng på væggen å vente på at det skal bli første desember!!


Tuuuuusn takk, snille snille Silje! Æ glær mæ som en unge, og det klør i fingran....blir næstn en minijulaftn vær dag fram tel jul nu!!

Mens vi va i byen å vasa etter kalendergava, fikk æ nu åsså kjøpt en 3-4 julegava. Så nu bynne æ nu å nærme mæ sluttn dær å. Da står nu bare den store innpakkinga igjen, men det blir nu bare kos. Fant nu åsså dennan tinnboksn me julemotiv på Kremmerhuse. Syns den va så utruli fin, så den måtte æ jo bare ha tel mæ sjøl. Har fylt den me t-lys og tænkte æ sku ha den ståanes framme på sjænken i jula. Må jo vær lov å kjøpe nån førjulsgava tel sæ sjøl eller??


E jo så utruli mye fint i butikkan nu, har løst å kjøpe, kjøpe og kjøpe. Men må bare begrense mæ...sjøl om det klør i fingran. Kalendergavan tel han Nicholas e stort sett å færdi, så nu e det bare å pakke dæm inn og hæng kalendern på veggen. Tænkte æ sku få gjort det i hælga. Rægne me det ikke e nå stort sjakktrækk å hæng en kalender me 24 innpakka gava på væggen me en 2,5 åring i huse. Blir fort mere enn en gave som blir åpna da ja..... :O)

2 kommentarer:

  1. Boktyven er ei kjempebok! Anbefalt lesning til alle som kan lese.. :-)

    Så flink du er å lage kalender da!

    SvarSlett
  2. Ja slit som sagt me å lægg den fra mæ, kom faktisk førseint på jobb hær om dagen førdi æ va så oppslukt i boka! :O)

    SvarSlett