mandag 24. november 2008

Litt om hælga som har gådd....

I hælga har det vært rimeli roli hær i huse, har hadd jobbhælg så han Nicholas og han Glenn har nu måtta vært aleina mye av hælga. E litt kjipt å fær på jobb når det e hælg og guttan e hjæmme fra skole og barnehage, men har man valgt et yrke me turnusjobbing så blir det nu sånn.

Lørdagen hadde æ dagvakt så da for æ på jobb næstn før guttan va kommen sæ ut av senga. De hadde nu kosa sæ hjæmme på formiddagen me film og div. leka. Etter at han Nicholas hadde fådd sæ en aldri så litn lur, for de på besøk tel han onkel Trond, ho tante Anne og han Johannes. Stakkars Johannes har fådd fjerna mandlan i forrie uke, så han kjeda sæ nu nå førfærdeli. Ikke får han være ute i den fine sneen å leke, og han bynte vest å bli passeli lei av å spis is. Så da va det nu greit at guttan for på besøk så han fikk nån å leke og "krangle" litt me.... ;O)


Han Johannes og han Nicholas hadde nu kosa sæ masse, leka me det fjernstyrte Thomas-toge tel han Johannes og pusla. Han Johannes e blidd en ræser på puslespill mens han har vært syk har æ hørt rykta om. Huff, e ikke enkelt førr en tøff, litn indianer å være syk når de andre ungan kan være ute å leke i sneen.


Etter som æ hørte så va nu han Nicholas så snill at han hjalp nu han Johannes å spis opp litt av isn åsså så han ikke sku plages me det nå mere..... ;O)

Ettermiddagen og kvelln blei nu tilbrakt hjæmme me tv og scrapping. Prøve førtvilt å bli færdi me 2 kalendra av han Nicholas som ho mor/oldis og oldemor og oldefar i byen skal få i julegave. Så vi får nu bare håpe at de blir færdi i tide og at dæm blir førnøyd me gaven.

Søndagen va det en kar som sov til hall 8, men da va det ikke snakk om mere soving. Vi va nu snill og lot han Glenn få sove litt længer, tænke han trængte det etter ei uka me eksamensskriving og sia han ikke e helt fresk ennu. Så da styra vi nu litt i huse, vaska litt klær og koppa, fyrte i ovn osv. Da klokka bynte å nærme sæ hall 11 fant vi nu ut at nu va det på tide å stå opp førr han Glenn å, så da tusla vi nu ned å hoppa litt i senga tel han. Sia vi nu hadde bynt dagen me å være snill så fant vi ut at vi måtte fortsette i samme spor så da hadde vi nu laga frokost tel han åsså når han sto opp.

Lørdagen hadde han Daniel 14 årsdag. Tænk at gumor sin lille gutt e blidd 14 år og skal konfirmeres tel vårn. En skikkeli flott gutt e han, og han Nicholas e kjæmpegla i både han og hundn hannes han Airo. Sia han Daniel sku feire dagen søndag og æ selfølgeli hadde seinvakt da, dro han Glenn og han Nicholas i bursdagsfæst. De fikk servert både middag og kake, så det va to mette og førnøyde gutta som dro hjæm på kvelln.

Sia æ ikke har fådd vært me på nå særli av hælga tel guttan, va det lite me bilda å bruke. Har deffør henta fram nån bilda fra vi va på ferie i Jokkmokk i sommer. Bildan av han Johannes og han Daniel e fra vi va på Will West Farm, mens bilde av han Nicholas og han Johannes e fra restaurangen på campingplassn. Ikke så mye spennanes å førtell om dennan hælga me andre ord, men håpe vi kommer stærkere telbake næste hælg når det e frihælg!!! :O)

1 kommentar:

  1. steiki kor kreativ du e!!
    katti avarten får du tia tell sånt??

    SvarSlett