fredag 21. november 2008

Lommeløkttur i skogen

Forrie søndag lava sneen ned, og vi va en gjæng som fant ut at vi sku ta di unge håpefulle me i skogen på lommeløkt/hodeløkttur. Gikk opp tel gapahuken i lysløypa. Va kolle mørt ute men ungan syns det va kjæmpearti å spreng rundt i kun lyse fra løktn.


E ett lite støkke å gå i lysløypa før man kommer fram tel gapahuken, og storongan sprang i forveien. De litt mindre tusla nu avgåre i mørtna me godt mot.


Ho Monica ser nu vældi førnøyd ut når vi kom fram. Kamera e en fast følgesvænn når man e ivri i scrappinga, så det e nu stortsett me overalt kor vi fær førr tia. E laga tel en fantastisk fin plass oppe i skogen me gapahuk og bålplass, va tel og me litt bakka så ungan kunne sile litt mens de voksne tente bål.

Etter ei stund blei det nu fart i båle, og pølsn kom fram. Utruli kor godt det smake med bålgrilla pølse når man e ute i naturn.


Storungan fant nu ut at det gikk ann å klatre opp på take tel gapahuken, så da måtte nu di største "ungan" åsså ta sæ en tur så vi som ikke takle høyda over krakkhøyde kunne ta bilda.På telbaketurn fant vi ut at dæm hadde lagt sne i nedre del av slalåmbakken, så da tok vi nu en pause dær før vi tusla hjæm så alle kunne få ake litt. Va en kjæmpefin akebakke så både små og store fikk prøvd både rompesilebrett og rattkjelke. Han Nicholas hylte av fryd og det va mye latter og ståk. Vi voksne blir jo åsså som unga når vi kan boltre oss i sneen.


Som bilde over vise va det en ganske bratt bakke, men va ingen av småtrollan som gjor mine tel at det va førr bratt eller at det gikk førr fort. Dæm syns nu heller det gikk førr sakte oppover sånn at dæm kunne sett utfør på nytt. Da vi kom hjem va det en litn kar som va nåkka slitn, rød i kinnan og lykkeli. Han sovna me en gang hode traff puta, førnøyd me en kjæmpefin dag ute i den mørke skogen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar